Serveis

code

Creació Web

Construint llocs web efectius

Creem o millorem la pàgina web del teu negoci orientant-la a resultats ia la seva visualització òptima des de qualsevol dispositiu. Disposem d’un servei integral que va des del disseny i la programació fins a la possibilitat de tenir hosting propi al nostre servidor.

computer

Manteniment Web

Mantenint el teu lloc actualitzat, segur i ràpid.

Experimenta un manteniment web sense interrupcions amb COWOWO. El nostre servei garanteix que el teu lloc web es mantingui segur, ràpid i actualitzat. Concentra’t en el teu negoci, nosaltres ens ocupem de la resta.

storage

Hosting

Allotjament web ràpid i segur

Potencia la teva presència en línia amb els serveis d’allotjament de COWOWO. Gaudeix de solucions fiables, ràpides i escalables adaptades a les necessitats del teu lloc web. Assegurem el màxim temps d’activitat i rendiment, permetent-te centrar-te en el que més importa.

lan

IT

Solucions IT fiables

Oferim una àmplia selecció de serveis de TI dissenyats per a petites i mitjanes empreses, cobrint tot, des de xarxes fins a VPNs, compres d’ordinadors, servidors i còpies de seguretat. El nostre equip es dedica a proporcionar solucions escalables, eficients i innovadores, aprofitant les últimes tecnologies per satisfer les seves necessitats específiques.

Necessites ajuda?

Si tens un web que necessita posar-se a el dia t'ajudem en tot el procés.
Contacta'ns

Kit Digital

Kit Digital és una iniciativa del Govern d'Espanya, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç significatiu en el nivell de maduresa digital.
Demana el teu Kit Digital
Programa Kit Digital