Manteniment Web

Mantenint el teu lloc actualitzat, segur i ràpid.

A COWOWO, entenem que mantenir un lloc web és tan crucial com construir-lo. El nostre servei integral de manteniment web assegura que el teu lloc romangui actualitzat, segur i completament optimitzat per al rendiment. Des d’actualitzacions regulars i pegats de seguretat fins a ajustos de rendiment i actualitzacions de contingut, t’ho tenim cobert. El nostre equip dedicat treballa incansablement per prevenir temps d’inactivitat, millorar l’experiència de l’usuari i mantenir la teva presència digital forta. Deixa’ns manejar les tecnicitats, així tu pots concentrar-te en fer créixer el teu negoci.

Demana un pressupost

Altres serveis

code

Creació Web

Construint llocs web efectius

Creem o millorem la pàgina web del teu negoci orientant-la a resultats ia la seva visualització òptima des de qualsevol dispositiu. Disposem d’un servei integral que va des del disseny i la programació fins a la possibilitat de tenir hosting propi al nostre servidor.

storage

Hosting

Allotjament web ràpid i segur

Potencia la teva presència en línia amb els serveis d’allotjament de COWOWO. Gaudeix de solucions fiables, ràpides i escalables adaptades a les necessitats del teu lloc web. Assegurem el màxim temps d’activitat i rendiment, permetent-te centrar-te en el que més importa.

lan

IT

Solucions IT fiables

Oferim una àmplia selecció de serveis de TI dissenyats per a petites i mitjanes empreses, cobrint tot, des de xarxes fins a VPNs, compres d’ordinadors, servidors i còpies de seguretat. El nostre equip es dedica a proporcionar solucions escalables, eficients i innovadores, aprofitant les últimes tecnologies per satisfer les seves necessitats específiques.

Kit Digital

Kit Digital és una iniciativa del Govern d'Espanya, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç significatiu en el nivell de maduresa digital.
Demana el teu Kit Digital
Programa Kit Digital