Hosting

Allotjament web ràpid i segur

Potencia la teva presència en línia amb els serveis d’allotjament de COWOWO, oferint solucions d’avantguarda per a la fiabilitat, velocitat i escalabilitat. Adaptades per a qualsevol necessitat del teu lloc web, des de petits blogs fins a grans plataformes de comerç electrònic, assegurem que el teu lloc mantingui el màxim rendiment amb el màxim temps d’activitat. La nostra tecnologia avançada i monitoratge proactiu garanteixen una experiència sense interrupcions, mentre que el nostre equip de suport dedicat sempre està preparat per proporcionar assistència experta. Confia en nosaltres per simplificar el teu allotjament web, permetent-te concentrar-te en el més important: fer créixer el teu negoci i connectar amb la teva audiència.

Demana un pressupost

Altres serveis

code

Creació Web

Construint llocs web efectius

Creem o millorem la pàgina web del teu negoci orientant-la a resultats ia la seva visualització òptima des de qualsevol dispositiu. Disposem d’un servei integral que va des del disseny i la programació fins a la possibilitat de tenir hosting propi al nostre servidor.

computer

Manteniment Web

Mantenint el teu lloc actualitzat, segur i ràpid.

Experimenta un manteniment web sense interrupcions amb COWOWO. El nostre servei garanteix que el teu lloc web es mantingui segur, ràpid i actualitzat. Concentra’t en el teu negoci, nosaltres ens ocupem de la resta.

lan

IT

Solucions IT fiables

Oferim una àmplia selecció de serveis de TI dissenyats per a petites i mitjanes empreses, cobrint tot, des de xarxes fins a VPNs, compres d’ordinadors, servidors i còpies de seguretat. El nostre equip es dedica a proporcionar solucions escalables, eficients i innovadores, aprofitant les últimes tecnologies per satisfer les seves necessitats específiques.

Kit Digital

Kit Digital és una iniciativa del Govern d'Espanya, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç significatiu en el nivell de maduresa digital.
Demana el teu Kit Digital
Programa Kit Digital