Lloc Web i Presència a Internet

Creació web

Creem o millorem la pàgina web del teu negoci orientant-la a resultats ia la seva visualització òptima des de qualsevol dispositiu. Disposem d’un servei integral que va des del disseny i la programació fins a la possibilitat de tenir hosting propi al nostre servidor.

Preu des de 2000€
Subvencionable amb Kit Digital: 2000€
Demana el teu Kit Digital

Altres opcions

store

Comerç electrònic

Aterratge eCommerce

T’oferim el nostre servei d’aterratge eCommerce perquè puguis plantejar-te el salt a la venda a les principals plataformes marketplace (entre elles Amazon). T’assessorem en tots els processos, t’ajudem a la pujada d’articles, fotografies, SEO de les descripcions i t’ajudem amb la promoció dels teus productes, tot orientat a vendes i resultats.

Preu des de 2000€
Subvencionable amb Kit Digital: 2000€
east
groups

Gestió de xarxes socials

Solució Gestió XXSS

Gestionem les xarxes socials de la teva empresa de manera global: planificació de continguts, creació de continguts i còpies, planificació, programació, publicació, promoció de continguts i community management.

Preu des de 250€/xarxa
Subvencionable amb Kit Digital: 2000€
east
code

Comunicacions segures

Fes que les comunicacions entre els teus treballadors i amb els teus clients siguin segures.

Protecció de la xarxa d’accessos no desitjats. Registre de dispositius connectats. Major nivell de seguretat perimetral. Reducció de la superfície d’un atac possible.

Preu des de 500€
Subvencionable amb Kit Digital: 2000€
east
code

Ciberseguretat

Dispositius segurs

L’objectiu daquesta solució és proporcionar seguretat bàsica i avançada a diferents nivells per als dispositius dels empleats.

Preu des de 250€/dispositiu
Subvencionable amb Kit Digital: 2000€
east

Kit Digital

Kit Digital és una iniciativa del Govern d'Espanya, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç significatiu en el nivell de maduresa digital.
Programa Kit Digital