Gestió d’esdeveniments esportius

La nostra empresa ofereix serveis integrals de gestió d´esdeveniments esportius. Amb una forta vinculació a projectes esportius i una àmplia experiència en informàtica i programació, estem compromesos a oferir solucions innovadores i eficients per a esdeveniments esportius de tot tipus.
Des d'esdeveniments de scooter, BMX, skateboard, breakdance i més, el nostre equip s'encarrega de tots els aspectes tècnics, des de la inscripció i el registre d'atletes fins a la gestió del programari de puntuació i la xarxa de TI. Garantim una transmissió de dades sense interrupcions a les pantalles del lloc ia les transmissions de TV, assegurant que el vostre esdeveniment es desenvolupi sense problemes de principi a fi.
Recentment, hem desenvolupat un programari de scoring que permet la integració de resultats en temps real en streaming. Aquest programari proporciona visualització per als esportistes i el públic, permetent conèixer el rànquing en viu i el desglossament de cada puntuació per part dels jutges, si així es vol. A més, oferim la gestió completa per part dels jutges mitjançant un portàtil, cosa que facilita enormement el procés i garanteix la precisió dels resultats.
Master
Jutges
Web View

Transforma el teu esdeveniment esportiu

Eleva el teu esdeveniment amb els nostres serveis de gestió tècnica experta. Contacta'ns avui mateix!
Contacta'ns